Hvordan Laste Ned Windows 11 Betaversjon

  • Novembro 25, 2021

Trykker du på forskjellige linjer, vil du få en beskrivelse av hva du vil rydde vekk ved å krysse av den linjen. Målet er lage så mye plass som mulig på maskinen din, uten at det skaper problemer. her En linje du burde være litt forsiktig med, er “Nedlastninger” linjen. Det kan hende du har organisert og sortert forskjellige dokumenter og bilder i denne mappen. Vet du at du ikke har noe viktig liggende der, er det bare å krysse av på den også.

  • Windows 11 hjelper deg å effektivisere dine gjøremål.
  • Den mest åpenbare forandringen er et helt nytt og moderne designkonsept med sentrert startmeny, en minimalistisk stil og med mørk modus.
  • Når du har installert Windows 11-oppgraderingen, kan du gå tilbake til Windows 10 innen ti dager.
  • Nedenfor kan du se hvordan meldingen ser ut i den engelske versjonen.

Det blir også lettere å snakke «emoji», ettersom stadig flere nye symboler kommer til. Når Windows 10 nå får støtte for Emoji 12, kan du blant annet bruke plaster, blindestokk eller dykkermaske i meldinger og tekster. Din Mobil finnes allerede i dag, og om du åpner den kan du blant annet bla gjennom de siste bildene fra telefonen din og svare på meldinger.

Lite Lagringsplass Igjen På Pcen Din? Fjern Unødvendige Filer Med Diskopprydding Eller Lagringssensor

Særlig fornuftig var det uansett ikke, sett fra et sikkerhetsperspektiv. En Windows-installasjon uten oppdateringer, blir fort ekstremt sårbar – og et yndet mål for hackere og skadevare. Programvaren i PC-er og mobiltelefoner blir stadig mer komplekse.

Det kan være lurt å endre standardapper for apper du bruker mest. Du gjør dette via Start, Innstillinger, Apper, Standardapper. Her kan du for eksempel velge e-postprogram, musikkspiller, bilddevisningsprogram og nettleser. Du finner en liste over testede systemer i kunnskapsbasen vår.

For Første Gang På 6 År Får Windows En Skikkelig Stor Oppgradering

Computerworld er partner med det verdensomspennende mediekonsernet IDG.

Comprar Agora